Intrigerende niveauverschillen dankzij CD20-systeem

Kantoor Big Green Egg Europe

Het nieuwe kantoorgebouw van Big Green Egg Europe in De Lier maakt optimaal gebruik van het CD20-systeem met slanke kolommen in de binnengevel. Het resultaat is een inspirerend gebouw met vloeren op verschillende niveaus en een verhoogde open patio.

Projectkenmerken

Projectnaam
Kantoor Big Green Egg Europe
Locatie
De Lier
Opdrachtgever
Verbakel Bouwbedrijf b.v.
Categorie
Kantoren
Oppervlakte
1.200 m²
Architect
Team Paul de Vroom + Sputnik
Engineering
Bureau Zonneveld / RHDHV
Type contract
UAV
Uitvoeringsperiode
1 week

Kenmerkende slanke kolommen

Team Paul de Vroom + Sputnik tekende voor een ontwerp waarbij architectuur, interieur en meubilair één geheel vormen. Het kantoor heeft een robuust exterieur en een licht en sfeervol interieur. Dankzij de kenmerkende ranke kolommen van 200 x 200 mm in de binnengevel ontstaat ruimte voor een fraaie patio, waar je door de gevelhoge raampartijen prachtig zicht op hebt.

Verschillende niveaus

Met het CD20-systeem is het relatief eenvoudig om vloeren op verschillende niveaus aan te brengen. Deze eigenschap vond een mooie toepassing in de half verhoogde patio. Hierdoor zijn zowel de ruimtes op de begane grond als de werkplekken op de verdieping rechtstreeks verbonden met de centrale buitenruimte. Het resultaat is een architectonisch prestigieus gebouw met lange levensduur en duurzame esthetiek.